A sófürdő nyugtat és gyógyít – mindenkinek nagyon jót tesz!

A sófürdő gyógyító hatásairól évezredek óta tudnak az emberek, és használják is a különböző betegségek gyógyítására. Parajdon, ahonnan a só származik, helyben jól szervezett a sós vízben úszás és a sófürdőzés. Utóbbihoz a parajdi sóval gazdagított vizet óriási tartályokban melegítik fel, a reumás betegségekben szenvedők számukra kialakított medencékben kúrálhatják magukat. A parajdi sóval gazdagított víz nyugtató, a testet és a lelket pihentető erővel bír, és igen hatásos gyulladáscsökkentő, értágító, a bőrt és a nyálkahártyákat fertőtlenítő, sebeket gyógyító hatású.

parajdi só


Parajdon a sófürdő hőmérséklete 36 Celsius, az ajánlott benntartózkodás pedig naponta mindössze 10-30 perc, amit általában 10-14 napig végeznek a gyógyulni érkezők június és szeptember között.

De mit csináljon az, aki nem tud két hétre elutazni Romániába, hogy a természetes helyszínen gyógyuljon ki reumájából, ízületi bántalmaiból vagy éppen valamilyen bőrbetegségből? Szerencsére ma már a parajdi só több változatban kapható házi használatra készült fürdősó formájában, amellyel bárki gyógyfürdőt varázsolhat a fürdőszobájából, ehhez csak egy kád meleg vízre és a parajdi fürdősóra van szüksége!

A parajdi sóval gazdagított fürdővíz számos betegséget gyógyít, enyhíti a test fáradtságát és felüdíti a szellemet. A parajdi fürdősó többek között ként is tartalmaz, rendkívül hatásos bőrbetegségek (pikkelysömör), mozgásszervi, reumatikus, neurológiai problémák és nőgyógyászati, illetve húgyúti fertőzések ellen is. Az otthoni fürdőt úgy kell elkészíteni, hogy a körülmények a lehető legjobban hasonlítsanak az eredetihez, így a víz hőfokát 36 Celsius körülire kell beállítani, a vízben pedig a gyártó utasításainak megfelelő mennyiségű parajdi sót kell föloldani, hogy az oldat töménysége megfelelő legyen. A kádat nem szükséges teletölteni, annyi vízre van szükség, amennyi az adott testrész áztatásához elegendő (nőgyógyászati panaszok esetén például derékig érő fürdővíz is bőven elég).

A parajdi fürdősó többféle illatban és kiszerelésben kapható, amelyek között mindenki megtalálja a neki legjobban tetszőt és az igényeinek leginkább megfelelőt.

Parajdi só
Újdonság

Paleolit Parajdi sóétkezési 1kg

Paleolit Parajdi só étkezési 1kg

Adalékanyagoktól mentes, magas ásványianyag-tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só.

Ár: 495 Ft
Megnézem
Népszerű

Multi 4U Parajdi só 1kg

Multi 4U Parajdi só 1kg

Adalékanyagoktól mentes, magas ásványi anyag tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só.

Ár: 440 Ft
Megnézem
Vélemények (1)